Davutoğlu oyunu kullandı: 'CHP'li Ali Şeker'e saldırı herkes tarafından kınanmalı'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP'li Ali Şeker'e yapılan saldırıyla ilgili, "Şeker'e yönelik olarak Şanlıurfa'da gerçekleşen saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için oyunu İstanbul'da kullandı.

Eyüpsultan'da bulunan Nejat Sabuncu İlkokulu'ndaki 2249 numaralı sandıkta eşi Sare Davutoğlu ile oy verme işlemini gerçekleştiren Davutoğlu, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Davutoğlu, "Bugün gelen bazı haberler gerçekten hepimizi üzdü. CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker'e yönelik olarak söz konusu olan darp ve saldırı herkes tarafından kınanmalı. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi partiden olursa olsun bütün vatandaşlarımızın seçim sürecini takip etme ve burada bir usulsüzlük varsa, usulsüzlükle ilgili görüş beyan etme ve yetkili ise müdahale etme hakkı vardır. O bakımdan sayın Şeker'e yönelik olarak Şanlıurfa'da gerçekleşen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Türkiye'de kazanan ve kaybeden kim olursa olsun kazananın demokrasi olması lazım. Hiç bir şekilde sandıklara gölge düşmemeli" dedi.

 

 

 

 

Oyumu kullandıktan sonra Ankara'ya gideceğini söyleyen Davutoğlu, "Ankara'da genel merkezimizde takip edeceğiz. Tabii altı lider arasında sürekli bir temas var. Gerekli görüldüğü anda bir araya geleceğiz. Tekrar hayırlı olsun diyorum" dedi. (HABER MERKEZİ)