David Tennant, '14. Doktor' oldu: Doctor Who, yeni bölümleriyle Kasım 2023'te geri dönecek

David Tennant, 'Doctor Who'ya 14. Doktor olarak geri döndü. Dizi, yeni bölümleriyle Kasım 2023'te izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BBC‘nin bilim kurgu dizisi 'Doctor Who'nun 13'üncü sezon finali, 23 Ekim akşamı 'The Power of the Doctor' bölümü ile ekrana geldi. Dizi, 13. Doktor karakterini canlandıran Jodie Whittaker’a veda etti. İzleyiciler, 14. Doktor olarak 'Sex Education'la bilinen Ncuti Gatwa'yı görmeyi beklese de beklentilerin aksine, resmi sıralamada 10. Doktor olan David Tennant’ın adının bir kez daha geçeceği açıklandı.

Önceki Doktor'lardan David Tennant ve yoldaşı Donna Noble'a hayat veren Catherine Tate, dizinin 60. yıl dönümü için rollerini yeniden üstlenecek. Bölümlerde Neil Patrick Harris ve Yasmin Finney de yer alacak.

ÜÇ ÖZEL BÖLÜM, KASIM 2023'TE YAYINLANACAK

Kasım 2023’te yayınlanacak olan üç özel bölümde ikilinin yeniden görüneceğini doğrulayan BBC tarafından yapılan açıklamada, “Önceden 10. Doktor olarak bilinen David Tennant, şimdi 14. Doktor olarak da biliniyor. Aklınız mı karıştı? Endişelenmeyin, onun da aklı biraz karışmış görünüyor" ifadeleri kullanıldı. 

'Doctor Who'nun resmi sosyal medya hesabı, özel bölümün ardından gelecek bölümlere dair kısa bir video da paylaştı.