Dani Alves'e cinsel saldırı davasında hapis cezası

Barselona'da bir gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan yargılanan Brezilyalı futbolcu Dani Alves, dört yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

Fotoğraf: Arşiv
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya'nın Barselona kentinde gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan ve 20 Ocak'ta tutuklanan Brezilyalı futbolcu Dani Alves, dört yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

Ne olmuştu?

Barselona'da bir gece kulübünde 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak'ta Meksika'dan Barselona'ya geldikten sonra gözaltına alınmış ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

İfadelerini üç kez değiştiren, son olarak "cinsel ilişkiyi kabul ederek, eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk ifadelerinde yalan söylediğini" belirten 39 yaşındaki Alves, bulunduğu Brains 1 Cezaevinden güvenlik gerekçesiyle 23 Ocak'ta Brains 2 Cezaevine nakledilmişti.

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan Alves'in, cinsel saldırı suçlamasıyla Barselona'da tutuklanmasının ardından son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM'daki sözleşmesi feshedilmişti.

(HABER MERKEZİ)