Cristiano Ronaldo: Dış güçler bizi parçalayamaz

Portekizli yıldız futbolcu Ronaldo, teknik direktör Santos'la kavga ettiği iddialarının ardından, takımın fotoğrafını paylaştı: Dış güçler tarafından parçalanamayacak kadar birbirine bağlı bir takım.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2022 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda Portekiz, İsviçre'yi 6-1'lik skorla eleyerek çeyrek finale yükseldi. Portekiz'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun, maça yedekler arasında çıkacağı için Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos'la kavga ettiği iddia edildi.

Habertürk'ün haberine göre, kavga ettiği iddialarının ardından gol sevinci yaşadıkları fotoğrafı paylaşan Ronaldo, "Dış güçler tarafından parçalanamayacak kadar birbirine sıkı sıkıya bağlı bir takım. Herhangi bir düşmanın kendisini korkutmasına izin vermeyecek kadar cesur bir ulus. Hayali için sonuna kadar savaşacak, kelimenin tam anlamıyla bir ekip. Bize inanın" ifadelerini kullandı.

Portekiz'in Record gazetesi, Ronaldo'nun İsviçre maçında yedek kalacağını öğrenmesinin ardından teknik direktör Fernando Santos ile kavga ettiğini ve Santos'u kamptan ayrılmakta tehdit ettiğini öne sürmüştü.

Portekiz Futbol Federasyonu ise yaptığı açıklamada bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtmişti.