Cinsel saldırıdan suçlu bulunmuştu: Masterson'ı destekleyen Ashton Kutcher ile Mila Kunis'ten özür videosu

Oyuncular Ashton Kutcher ve Mila Kunis, cinsel saldırı davası sırasında Danny Masterson adına mahkemeye yazdıkları mektuplar için özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'That 70s Show' dizisiyle tanınan oyuncu Danny Masterson, iki kadına cinsel saldırı suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Cezanın ardından Mila Kunis ve Ashton Kutcher çiftinin, dizideki rol arkadaşları Masterson'ı savunan mektupları ortaya çıktı.

Ntv'nin aktardığına göre, The Hollywood Reporter'ın eline geçen mektupta Ashton Kutcher, rol arkadaşını olağanüstü karaktere sahip bir "rol model" olarak nitelendirdiği belirtildi. Kunis ise mektubunda Masterson'ın kendisi için olağanüstü bir ağabey figürü olduğunu belirterek, "Danny'nin uyuşturucusuz bir yaşam tarzını teşvik etme konusundaki kararlılığı, eğlence dünyasındaki yolculuğumda yol gösterici bir ışık oldu ve kendi refahıma öncelik vermeme ve sorumlu seçimler yapmaya odaklanmama yardımcı oldu" ifadelerini kullandı.

Mektuplara gelen tepkilerin ardından çift, Danny Masterson adına yazdıkları mektuplarının neden olduğu acıyı kabul eden ve cinsel saldırı mağdurlarına destek sözü veren bir video yayınladı.

'ÖZÜR DİLERİZ, MAĞDURLARI DESTEKLİYORUZ'

Kutcher videoda, "Danny Masterson adına yazdığımız mektuplarının yarattığı acının farkındayız, mağdurları destekliyoruz" dedi. Kutcher ayrıca, Masterson'un ailesinin birkaç ay önce kendileriyle iletişime geçtiğini ve onlardan 25 yıldır tanıdıkları kişiyi temsil edecek mektuplar yazmalarını istediklerini, böylece yargıcın cezayı verirken bunu dikkate alabileceğini açıkladı.

Kunis ise "Mektuplar yargı sisteminin meşruiyetini ya da jüri kararının geçerliliğini sorgulamak için yazılmadı, kurbanları herhangi bir şekilde yeniden travmatize etmek için de. Bunu asla yapmak istemeyiz. Eğer böyle bir şey olduysa özür dileriz" dedi.