'Çığlık 7'nin yönetmeni Christopher Landon projeden çekildi

Yönetmen Christopher Landon, "Çığlık 7"den ayrıldığını duyurdu. Yönetmen, "Kabusa dönüşen rüya gibi bir işti" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncular Melissa Barrera ile Jenna Ortega'nın "Çığlık 7"den ayrılmasının ardından yönetmen Christopher Landon da projeden çekildiğini açıkladı. Landon, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Sanırım 7 hafta önce Çığlık'tan resmen ayrıldığımı duyurmak için iyi bir zaman" dedi.

Yönetmen sözlerine, "Bu bazılarını hayal kırıklığına uğratacak, bazılarınıysa sevindirecek. Kabusa dönüşen rüya gibi bir işti. Ve bu işe dahil olan herkes için kalbim gerçekten kırıldı. Herkes için. Ama devam etme zamanı geldi. Wes'in mirasının gelişeceğini ve bölünmüş dünyanın gürültüsünü aşacağını ummaktan başka sohbete eklenecek daha çok şey var. Onun ve Kevin'in yarattığı şey inanılmaz bir şey ve onların ışıltısının tadını çıkarırken en kısa anı bile yaşamaktan onur duydum" diye devam etti.

Ne olmuştu?

Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, sosyal medya hesabından Filistin'e destek mesajı yazmasının ardından "Çığlık 7" filminin kadrosundan çıkarılmıştı. Bu olaydan günler sonra Jenna Ortega da "Beetlejuice" filminin çekimlerine devam etmek için "Çığlık 7"de yer almayacağını duyurmuştu.

Christopher Landon, iki başrol oyuncusunun ayrılığının ardından filmin yönetmenliğini Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'ten devralmıştı.