Christopher Nolan, Tarantino'nun emeklilik kararını değerlendirdi: Bırakmayı hayal etmek zor

Christopher Nolan, Quentin Tarantino'nun emekli olmasıyla ilgili, "Film tarihine değer veren bir sinemaseverin bakış açısı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son olarak "Oppenheimer" filmiyle izleyicilerle buluşacak olan yönetmen Christopher Nolan, filmin tanıtım röportajlarına devam ediyor. Yönetmen son olarak, Quentin Tarantino'nun 10'uncu filmini çekmeyi bitirdikten sonra emekli olmasıyla ilgili düşüncelerini açıkladı.

Beyazperde'nin aktardığına göre, katıldığı ReelBlend Podcast programında Tarantino'nun kararını değerlendiren Nolan, kendisi için film yönetmeyi bırakmasının ne kadar zor olacağından bahsetti. Nolan, "Sinemada hikaye anlatmak bağımlılık yapar. Çok zor bir iş ama çok eğlenceli. Bu, yapmak zorunda hissettiğin bir şey ve bu yüzden gönüllü olarak durmayı hayal etmek biraz zor" dedi.

Tarantino'yu anladığını da belirten Nolan, sözlerine şöyle devam etti:

"Şunu da anlıyorum, Quentin'in anlatmak istediği her zaman buydu - ve çok kibar bir şekilde bahsettiği filmler hakkında hiçbir zaman spesifik olmadı - ama o yönetmenlerin kariyerlerinin sonraki yıllarında yaptığı bazı çalışmalara bakıyor ve hissediyor ki eğer iyi olmayacaksa hiç olmasın. Ve bence bu çok saf bir bakış açısı. Film tarihine değer veren bir sinemaseverin bakış açısı."

Tarantino'nun 10'uncu filmi "The Movie Critic", 1970'lerde geçecek, ancak filmin konusu hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor.