CHP’nin 100’üncü yıl sloganı netleşti: 3 gün kutlama yapılacak

100’üncü yaşını kutlayacak olan CHP’nin sloganı belli oldu. “Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla” sloganı yazılı pankart parti genel merkez binasına asıldı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA – Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk siyasi partisi olan, 9 Eylül 1923 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kurulan ve Cumhuriyet Halk Partisi 100’üncü yaşını kutlamaya hazırlanıyor. 100’üncü yaş programı için bir süredir çalışmaların sürdüğü CHP’de 100’üncü yılın sloganı da belli oldu. “Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla” sloganını belirleyen CHP, parti genel merkezi içi ve dışına afişlemeler yaptı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve Mustafa Kemal Atatürk’ün olduğu fotoğraflarda yeni slogan yer aldı.

Edinilen bilgiye göre CHP’nin 100’üncü yıl etkinlikleri için çeşitli programlar organize edildi. 8-9-10 Eylül tarihlerinde üç günlük kutlama programının ilk gününde Anıtkabir’e gidilecek ve CHP Genel Merkezi’nde bir etkinlik yapılacak. Öte yandan 9 Eylül tarihinde de 100’ncü yaş günü kapsamında herkesin katılımına açık bir konser düzenlenecek. CHP’den milletvekili aday adayı da olan Candan Erçetin 100’üncü yıl için düzenlenen konserde sahneye çıkacak.

Etiketler chp 100 yıl