CHP’li Torun’dan Erdoğan’a: İftira siyasetinde Süleyman Soylu'yu geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB kadrolarına “terör örgütü üyelerinin alındığı” iddialarını yineledi. Erdoğan’a yanıt CHP’li Seyit Torun’dan geldi: Erdoğan iftira siyasetinde Süleyman Soylu'yu da geçti.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun.
Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Kızılcahamam’da düzenlenen "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuştu, CHP'den yanıt geldi.

Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerini sıraladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da Meclis’teki bütçe görüşmelerinde gündeme getirdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) “terör örgütlerine üye personel alımı yapıldığı” iddialarına ilişkin konuşan Erdoğan “Namuslusun ya önce sen namuslu isen bunun bir gereğini yap bakalım. Ne oldu? Bunun yerine de çoğu kim, ne olduğu belli olmayan bir kısmı terör örgütleriyle iltisaklı çıkan 45 bin kişiyi belediyeye doldurdular. Bu tablo CHP genel başkanının namusunun kendi belediyesi tarafından ayaklar altına alındığının ifadesi değil de nedir?" dedi.

‘İFTİRA ATIP KÖŞENİZE ÇEKİLEMEZSİNİZ’

Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne dair yaptığı açıklamalarına yanıt, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan geldi. Torun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Erdoğan iftira siyasetinde Süleyman Soylu'yu da geçti. Ama yalanı söyleyip, iftirayı atıp köşenize çekilemezsiniz! Seçimlerden sonra 20 bin kişinin işe girdiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde terörle iltisaklı 45 bin kişiyi ortaya çıkarmazsan müfterisin!” ifadelerine yer verdi. (DUVAR)