CHP’li Tanrıkulu: Gelecekteki Dışişleri Bakanı olarak, İçişleri Bakanı'na sevgilerimi iletiyorum

İçişleri Bakanı Soylu'nun, "Millet seni Dışişleri'nin lağımcısı bile yapmaz" dediği CHP'li Sezgin Tanrıkulu, 'selam ve sevgilerini' ilettiği bir mesaj paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Twitter'da yaptığı paylaşım sonrası gündemdeki yerini koruyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "Adamın birisi çıkmış Dışişleri Bakanı olursam SİHA'ların üretimine son vereceğim diyor. Bu millet seni Dışişleri Bakanı değil, Dışişleri'nin lağımcısı bile yapmaz'' diyerek hedef aldığı Tanrıkulu, yeni bir paylaşımda bulundu.

Tanrıkulu, "Gelecekteki Dışişleri Bakanı olarak, şimdiki İçişleri Bakanı'na (@suleymansoylu) selam ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.

Bu sabah da günaydın mesajı paylaşan Tanrıkulu, "Troller size 2 defa günaydın. Troller, haydi iş başına" ifadelerini kullandı.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, bir Twitter hesabının, "Bayraktar Siha üretimi durduruldu. Dışişleri Bakanı Sezgin Tanrıkulu Türkiye'nin savaş suçu işleyen bu ölümcül silahlara ihtiyacı olmadığını söyledi. Siha üretim merkezini yurt dışına taşıması için Selçuk Bayraktar'a iki hafta süre tanındı" şeklindeki parodi paylaşımını alıntılayarak, "Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız" demişti.

Tanrıkulu'na başta Bakan Soylu olmak üzere birçok AK Partili isim yanıt vermişti. (HABER MERKEZİ)