CHP'li Bakan'dan il emniyet müdürleri ve jandarma komutanlarına uyarı

CHP'li Murat Bakan bazı kentlerde emniyet müdürleri ile il jandarma komutanlarının personellerine kanunsuz emirler verdiğini öne sürdü, "polis kardeşlerim bu kanunsuz emirlere uymayın" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  CHP Milletvekili Murat Bakan Adana, Mardin ve Diyarbakır'ın da aralarında bulunduğu bazı kentlerde emniyet müdürleri ile il jandarma komutanlarının oy verme işlemlerinin bitmesinin ardından emrindeki personele kanunsuz emirler verdiğini öne sürdü. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Murat Bakan bu kentlerde görevli polis ve jandarmaların kendisine mesajlar atarak 'bu usulsüzlükleri ve suç teşkil eden emirleri' bildirdiğini söyledi.

Bakan "Polis kardeşlerim bu kanunsuz, konusu suç teşkil eden emirlere riayet etmeyin yazılı isteyin bunlar kendilerini sorumluluktan kurtarmak için sözlü emir veriyorlar" ifadelerini kullandı.

CHP'li Murat Bakan'ın paylaşımlarından bazıları şöyle:  

"Burası İstanbul Arnavutköy, polis sandık sonuçlarını almak için sınıfın kapısında bekliyor. Polis kardeşim korkma, sandık sonucunu Soylu’ya gönderme bu yasal değil ayrıca senin görevin de değil." (HABER MERKEZİ)

(HABER MERKEZİ)

Etiketler CHP Murat Bakan seçim