CHP’li Ahmet Kaya: Muhtarlıklar icra kağıtlarıyla dolup taşıyor

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, mahalle muhtarlıklarına gelen icra kağıtlarının artışına dikkat çekti: Muhtarların masasında mahalle nüfusunun yüzde 30’unu içerecek kadar icra kağıdı var.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’da ziyaret ettiği muhtarlıktaki icra tebligatlarını göstererek, “Esnafı, sanatkarı, emeklisi herkes icralık olmuş. Ülkeyi yönetenlerin milleti ve memleketi getirdiği hal ortada. Bir an önce sandığı getirsinler ve ülkeyi bu noktadan kurtarmamızın önünü açsınlar” dedi.

'MUHTARLAR HER GÜN İCRA KAĞITLARINA YENİLERİNİ EKLİYOR'

Trabzon'da ziyaret ettiği muhtarlıktaki icra kağıtlarının kendisini dehşete düşürdüğünü söyleyen Kaya, “Masanın üzeri icra kağıtlarıyla dolu. İşte toplumun, işte milletimizin hali bu. Mahalledeki nüfusun yaklaşık yüzde 20’sini, yüzde 30’unu içerecek kadar icra kağıdı masanın üzerinde ve muhtar arkadaş her gün bu icra kağıtlarına yenilerinin eklendiğini söylüyor. Ey ülkeyi yönetenler artık kendinize gelin. Yönetemiyorsunuz. Ülkeyi getirdiğiniz hal ortada. Esnafı, sanatkarı şoförü, emeklisi herkes icralık olmuş. Artık bir an önce sandığı bu milletin önüne getirin ve bu noktadan bu ülkeyi kurtarmamızın önünü açın. Yeter artık!” diye konuştu. (DUVAR)