CHP'den Pınar Gültekin açıklaması: Hukuki takibini yaparız

CHP, bir Muğla milletvekilinin Cemal Metin Avcı'nın katlettiği Pınar Gültekin'in babasını arayarak 'davadan vazgeçin' dediği iddialarına tepki gösterdi. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin'in ardından Parti Sözcüsü Faik Öztrak "Bu tür olaylara hiçbir şekilde izin vermeyiz. Değerli milletvekili arkadaşımız açıklamasını yapmıştır.  Bu iddialar mesnetsizse, dayanağı yoksa bununla ilgili olarak da gerekli her türlü hukuki takibi yaparız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- CHP'li bir milletvekilinin Muğla'da vahşi bir erkek cinayetine kurban giden Pınar Gültekin'in ailesini arayarak 'davadan vazgeçmelerini' istediği iddialarına partiden yanıt geldi. Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, iddiaları da değerlendirdi.

'ASLA TAVİZ VERMEYİZ'

"CHP olarak biz, bu tür olaylar karşısında hiçbir taviz vermeyiz" diyen Öztrak şunları söyledi: “Bu tür olaylara hiçbir şekilde izin vermeyiz. Ama bu iddialar mesnetsizse, dayanağı yoksa bununla ilgili olarak da gerekli her türlü hukuki takibi yaparız. Milletvekili arkadaşımız açıklamasını yapmıştır.  'Taziyede bulunmak için aileyi aradım 1,5 dakika konuştum. Eğer bu iddialar ispat edilirse CHP'den de milletvekilliğinden de istifa ederim' diyor. Bu mesnetsiz iddiaların hukuki takibini yapacağız." (HABER MERKEZİ)