CHP Rize İl Başkanı: 'Ne yaparsanız yapın kaybedeceksiniz'

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Güneysu Belediye Başkan adayı Hüseyin Yanık'ın seçim afişlerinin yırtılmasıyla ilgili, "Ne yaparsanız yapın kaybedeceksiniz. Güneysu kimsenin şahsına ait değil" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Güneysu Belediye Başkan adayı Hüseyin Yanık'ın seçim billboardlarına yapılan saldırıyı kınadı. Deniz, "Ne yaparsanız yapın kaybedeceksiniz. Güneysu, Güneysu'da yaşayan herkesindir ve kimsenin şahsına ait değildir" dedi.

Deniz, yapılan saldırının demokrasiye ve seçim sürecine yönelik kabul edilemez bir hareket olduğunu belirterek, "Güneysu'da yaşanan bu provokatif eylemler, şiddet ve tahrik içeren her türlü davranış, bizleri yıldıramaz. Biz, CHP olarak, bu tür olaylara karşı hoşgörü ve birlik içinde cevap vermekte kararlıyız" şeklinde konuştu.

Rize İl Başkanı Deniz ayrıca, "31 Mart yerel seçimlerine yönelik hazırlıklarımız tam hız devam etmekte ve biz rekor oy alacağımıza inanıyoruz. Bu tür provokasyonlar, sadece bizim birliğimizi ve kararlılığımızı daha da pekiştiriyor. Unutulmamalıdır ki korku, ecele bir yarar sağlamaz" ifadelerini kullandı.

Deniz, tüm Güneysu halkını ve Rize'deki yurttaşları, seçim sürecinde sükunet içinde kalmaya ve provokasyonlara gelmemeye davet ederek, "Güçlü bir demokrasi, ancak hoşgörü ve anlayışla mümkündür. Güneysu'nun güzellikleri ve zenginlikleri hepimizindir. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, hepimizin sorumluluğundadır" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Etiketler saltuk deniz chp rize