Cemal Hünal kaza yaptı: Yaralılar şikayetçi oldu

Oyuncu Cemal Hünal, motosiklet ile çarpışarak trafik kazası yaptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, Hünal'dan şikayetçi olduğunu ve uzlaşmak istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Cemal Hünal, otomobiliyle seyir halindeyken motosikletli bir sürücüye çarptı. Kazada motosiklette bulunan iki kişi, Hünal’dan şikayetçi oldu.

Habertürk'te yer alan habere göre, motosikletin sürücüsü ifadesinde, "Kendi idaremdeki motosikletimle yolcu konumunda Mehmet Yıldız'la birlikte Fatih Sultan Mehmet Mahallesi istikametine seyir halindeyken Akmerkez istikametine doğru seyir halinde olan Cemal Hünal idaresindeki araç birdenbire sola doğru Taşlıçay sokağına doğru dönüş aldı. Ben de aracı son anda fark ettim. Fren yaparak durmaya çalışsam dahi duramadım. Araca sol ön farından vurdum, kaza meydana geldi. Araca çarptıktan sonra ben ve arkadaşım motosikletten düştük" dedi.

Baltalimanı Kemik Hastanesi'ne götürülen sürücü ve yanındaki yolcunun bacağında kırıklar tespit edildi. Arkadaşının yakın zamanda ameliyat olacağını söyleyen sürücü, Hünal'dan şikayetçi olduğunu ve uzlaşmak istediğini söyledi.