Cem Küçük, Memet Ali Alabora, Gökhan Özoğuz ve Şahan Gökbakar'ı hedef aldı

Geçtiğimiz günlerde Birce Akalay'ı hedef gösteren Cem Küçük, müzisyen Gökhan Özoğuz, komedyen Şahan Gökbakar gibi isimlere yönelik suçlamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Döviz kurundaki artışa sosyal medya hesabından tepki gösteren oyuncu Birce Akalay'ı hedef alan Cem Küçük, bugünkü yazısında da müzisyen Gökhan Özoğuz, komedyen Şahan Gökbakar, oyuncu Memet Ali Alabora gibi isimleri hedef gösterdi. 

Küçük, şu ifadeleri kullandı: "Şimdi bana organize küfrettiren; Birce Akalay’larla, Athena Gökhan’larla, Şahan Gökbakar’larla aynı kafaya sahip Gezi kalkışmacısı Mehmet Ali Alabora ülkemizden fare gibi kaçmadı mı? Tam 8 senedir Londra’da İngiliz emperyalizmine sığınmış durumda Alabora... PKK’lılar, FETÖ’cüler, Marksistler fare gibi kaçtılar Türkiye’mizden. Bunlar da kaçacak. Biz dimdik ayakta kalacağız her zaman olduğu gibi."

Kendi gibi düşünen insanların ‘kefenini cebinde taşıdığını’ savunan Küçük, “Biz bu ülkenin Türk milliyetçileri ve Müslüman muhafazakârları yani Türklük gururuna ve İslam şuuruna sahip kahir ekseriyeti mücadeleye hazırız. Biz kefenimizi cebimize koymuş insanlarız. Bizler ölümden korkmayız ama sizler tavuklar gibi korkaksınız” dedi. (HABER MERKEZİ)