'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’nden zam göndermeli tanıtım

BluTV, 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi' dizisinden yeni bir tanıtım videosu paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BluTV'nin yeni dizisi 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi'nden 'zam' ve 'dolar' göndermeli yeni tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Akbaba ve Hayalet lakaplarıyla bilinen iki karakterin bir çorbacıda yemek sonrası gelen hesap üzerine girdikleri diyalog sosyal medyada gündem oldu.

İnanç Konukçu’nun canlandırdığı Hayalet karakteri, lokantada yemek sonrası gelen hesabı yüksek bularak tepki gösteriyor. Hayalet, Berkan Şal’ın canlandırdığı Akbaba karakterinin “Sen bu zam olaylarına şaşırmayı ne zaman bırakacaksın?” sorusuna da “Benim de maaşım dolarla yatmaya başladığı zaman şikayet etmeyi bırakırım” diyerek yanıt veriyor.  

Dizinin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken, senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor. Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği dizide oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteriyle bir kez daha izleyicilerle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Beşikçioğlu'nun yanı sıra, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu yer alıyor. 

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi’ yakında BluTV’de yayınlanacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)