Cannes ödüllü 'The Zone of Interest'ten ilk fragman

Jonathan Glazer imzalı "The Zone of Interest" filminden ilk fragman yayınlandı. Cannes Film Festivali'nde Büyük Ödül'e layık görülen film, Türkiye'de 16 Şubat'ta vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Under the Skin" ve "Sexy Beast”in yönetmeni Jonathan Glazer'ın on yıllık bir aradan sonra yönetmenliğe döndüğü tarihi drama "The Zone of Interest"ten resmi fragman yayınlandı.

Beyazperde'nin aktardığına göre, yazar Martin Amis'in romanından uyarlanan film, Auschwitz toplama kampının komutanı Rudolf Höss ve eşi Hedwig'in, kampın yanındaki bir evde ve bahçede aileleri için hayat kurmaya çalışmalarını anlatıyor. Filmde Auschwitz kampında en uzun süre görev yapan komutan Rudolf Höss rolünde Christian Friedel, Hedwig Höss rolünde Sandra Hüller, çocukları Klaus Höss rolünde Johann Karthaus, Inge-Brigitt Höss rolünde Nele Ahrensmeier, Heidetraut Höss rolünde Lilli Falk ve Elfriede rolünde Medusa Knopf yer alıyor.

2023 Cannes Film Festivali'nin Büyük Ödülü'nü ve FIPRESCI Ödülü'nü kazanan film, Türkiye'de 16 Şubat'ta vizyona girecek.