Çaldıkları eşyaları evin sahibine ait kamyonetle taşıdılar

İstanbul'da 3 hırsız bir evden televizyon, bilgisayar ve para çaldı. Bina yakınında bekleyen hırsızlar, şikayet için karakola giden ev sahibinin kamyonetini de çalıp, eşyaları yükleyip kaçtılar.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Esenyurt ilçesinde polisleri bile şaşkınlığa düşüren hırsızlık olayı yaşandı. Çınar Mahallesi'nde pazar günü sabah erken saatlerde apartman dairesine giren 3 hırsız televizyon, bilgisayar monitörü ve bir miktar para çaldı. Hırsızlar daha sonra apartman çevresinde beklemeye başladı. Sabah uyandıklarında soyulduklarını anlayan evin sahipleri, polis merkezine gitti. Bu durumu fırsat bilen hırsızlar, ikinci kez girdikleri evden bu kez kamyonetin anahtarını da aldı. Çaldıkları eşyaları, ev sahibinin kamyonetiyle taşıdılar. 

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

DHA'nın haberine göre, hırsızlıkla ilgili çalışma başlatan polis, güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde hırsızların apartman çevresinde beklediği, ev sahipleri ihbar için karakola gidince apartmana yeniden girdikleri görülüyor. Hırsızlar çaldıkları eşyaları kamyonete yükleyip, mahalleden ayrılıyor. Polis, çalınan kamyoneti kısa süre içinde bulurken, şüphelileri yakalamak için çalışmalar sürüyor. (HABER MERKEZİ)

Etiketler hırsız kamyonet eşya