Çağlar Ertuğrul'dan evlilik açıklaması: 'Zorunluluk çıkarsa neden olmasın?'

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Çağlar Ertuğrul, başrolünü Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Hande Ataizi ve Osman Sonant'ın yer aldığı "Bihter” filminin galasına katıldı. Oyuncu, galada yeni tiyatro oyunu hakkında konuşurken muhabirlerin evlilik ile ilgili sorularını da cevapladı.

Ertuğrul, "Urla’dan İstanbul’a taşındım. Bütün işler burada olduğu için artık İstanbul’dayım. Yeni bir tiyatro oyununa başlıyorum. Aslında Covid-19 zamanı yapacaktım ama yapamadık o zamanlar… Şimdi tekrar Ceyla Odman’la beraber çok güzel bir oyun yapacağız iki kişilik. DasDas’ta ilk provamızı yaptık" dedi.

'BİR İLİŞKİM VAR, MAŞALLAH 7 YILDIR DEVAM EDİYOR'

7 yıldır Kayla Manukyan'la birlikte olan Ertuğrul'a, geçen kış "2023’te evlilik olacak mı?" sorusuna verdiği "Bu devirde evlilik zor. Hayat pahalı" cevabı hatırlatıldı.  Oyuncu, "Onu neden söyledim, yeni evlenenlerden çok duyduğum için. Bir şekilde zorlanıyorlar ve boşanıyorlar. Benim ilişkim var, maşallah 7 yıldır devam ediyor. Çoğu evlilik bizimki kadar bile devam etmiyor. Yarın öbür gün bir zorunluluk çıkarsa neden olmasın, evlenirim" diye konuştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)