Bursa'da rehin aldıkları 2 kişiye silahla işkence ettiler

Bursa'da 3 kişi, silahla rehin aldıkları iki kişiye bir evde işkence etti. İşkence görüntülerini kaydeden saldırganlar, ihbar üzerine eve gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'da Yaşar Deniz Çakıcı, Ebubekir T. ve Gökhan Y., bir eve götürdükleri Erhan M. ve Mehmet Ş.'nin ellerini ve ayaklarını bağlayarak işkence etti. Rehin aldıkları kişilere yaptıkları işkenceleri videoya alan saldırganların rehinelere mermi yutturduğu, küfür ederek darp ettikleri ve kadın kıyafeti giydirdikleri görüldü.

SOYADINI ÇAKICI OLARAK DEĞİŞTİRMİŞ

Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde meydana gelen olayda Erhan M.'nin arkadaşlarının görüntülü ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eve operasyon düzenledi. Yaşar Mehmet Çakıcı ve diğer iki şüpheli polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Yasin Deniz Çakıcı'nın 11 suç kaydı ve 1 aranmasının olduğu, mahkeme kararıyla soyadını değiştirip Çakıcı yaptığı öğrenildi. Adrese yapılan operasyonda ise 1 adet tabanca, telsiz, kelepçe ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Öte yandan Erhan M.'nin ise çeşitli suçlardan kaydının olduğu bilgisine ulaşıldı. (HABER MERKEZİ)