Burdur Belediyesi'nden konseri iptal edilen Melek Mosso'ya davet

Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Melek Mosso'yu Burdur'a davet etti. Ercengiz, "Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz?" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında vereceği konseri, 'İslami hassasiyetlere' uygun olmadığı gerekçesiyle iptal edilen Melek Mosso'yu Burdur'a davet etti. Ercengiz, "Sanatçının düşüncelerini ifade etmesinden daha doğal bir şey olamaz. Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz?" dedi.

Ercengiz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sanatçının düşüncelerini ifade etmesinden daha doğal bir şey olamaz. Sesini ve sanatını beğendiğim Melek Mosso'yu Burdurumuza davet ediyorum. En kısa zamanda sizi bölge halkımızla buluşturmam için inanılmaz bir talep alıyorum. Demokrat bir kentte gençlerle buluşmaya ne dersiniz?"

NE OLMUŞTU?

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sahne alacak olan şarkıcı Melek Mosso’nun 3 Haziran’daki konseri iptal edildi.

Daha önce Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında Melek Mosso'nun 3 Haziran'da bir konser vereceği duyurulmuştu. Ancak Isparta Belediyesi tarafından duyurusu yapılan konser, bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından hedef gösterilmişti.