Bulut kardeşler teniste başarı çıtasını yükseltmek istiyor

Kocaeli'de yaşayan milli tenisçiler 18 yaşındaki Emirhan ile 12 yaşındaki kardeşi Talha Emin Bulut, ulusal ve uluslararası arenada hedeflerine ulaşmak için birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kocaeli'de beden eğitimi öğretmeni babaları Halit Bulut sayesinde küçük yaşlarda sporla tanışan Emirhan Bulut ve Talha Emin Bulut kardeşler, tenis branşında azim ve çalışkanlıklarıyla alt yaş kategorilerinde dereceler elde ederek başarı basamaklarını kısa sürede tırmandı.

Emirhan, kariyerinde 16 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda teklerde, Tennis Europe Junior Tour 14 Yaş Çiftler Turnuvası'nda ve 2022 ITF J5 Turnuvası'nda birer kez, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) World Tennis Tour Juniors'ta ise 4 kez şampiyonluk kazandı.

YOĞUN İDMAN YAPIYORLAR

AA'nın haberine göre Talha da 10 yaş masters tek erkekler ve çift erkeklerde ile Tennis Europe U-12 Soul Cup İstanbul çift erkeklerde ve milli takımlar düzeyinde düzenlenen 2023 CUP Antalya 12 Yaş Tenis Europe çift erkeklerde şampiyonluklara imza attı.

Darıca Tenis Kulübü Tesisleri'nde milli takım antrenörü Şahin Beyazgül eşliğinde çalışmalarını birlikte sürdüren Bulut kardeşler, yurt içi ve yurt dışında belirledikleri hedeflere ulaşmak için yoğun idman programı uyguluyor. (HABER MERKEZİ)