Buket İlhan'ın ölümünde 3 tutuklama

Konya'da kafasından vurulmuş halde yol kenarında bulunan 20 yaşındaki Buket İlhan'ın ölümüne ilişkin soruşturmada 3 kişi tutuklandı. Zanlılar ifadelerinde İlhan'ın intihar ettiğini öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konya'nın Ereğli ilçesinde, Buket İlhan perşembe günü eve dönmeyince ailesi kayıp başvurusu yaptı. Gece saatlerinde ise İlhan'ın cesedi yol kenarında kafasından vurulmuş halde bulundu. İlhan, yapılan otopsinin ardından dün Ereğli İlçesi Üçgöz Mahallesi’nde toprağa verildi.

Jandarmaya başvuran Batuhan Başaran adlı kişi ise Buket İlhan'ın arkadaşı olduğunu ve yanında bulunduğu sırada intihar ettiğini söyledi. Buket İlhan'ın ölümü üzerine de panikle Serkan Şimşek ile babası Abdullah Şimşek'i aradığını ve tabancayı onlara verdiğini anlattı.

TABANCA VE TELEFON BULUNDU

Söz konusu tabancayı boş bir evde bulan jandarma ekipleri, Batuhan adlı kişi ile kendisine yardım eden baba-oğulu gözaltına aldı. Mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli de tutuklandı.

Öte yandan Buket İlhan'ın öldüğü akşam sosyal medya hesabından "Bu hayata tutunmak için çok çaba sarf ettim. Kim ne derse desin çok uğraştım. Yeniden sevebilmek, sevilmek için uğraştım ama elimden geleni yaptım. Ben başaramadım yapamadım" paylaşımı yapılması şüpheli bulundu. Buket İlhan'ın kapalı halde bulunan cep telefonu da incelemek üzere Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. (KONYA-AA/HABER MERKEZİ)