Bugün banttan inecek TOGG'un fiyatı belli değil

Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle TOGG bugün banttan inecek. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, "Fiyatlar belli değil, hiçbir profesyonel şirket 5-6 ay sonrası için fiyat açıklamaz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından geliştirilen otomobilin fiyatı merak konusu.  Üretim tesisinin açılışı ve ilk seri üretim aracın banttan inme töreni öncesinde açıklamalarda bulunan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, "Fiyatlar belli değil, günümüz dünyasında hiçbir profesyonel şirket 5-6 ay sonrası için fiyat açıklamaz" dedi.

TOGG CEO'su Karakaş'ın açıklaması özetle şu şekilde:

"Aracın renklerini ülkemizin renklerimiz seçtik. Teknolojinin gelişmesiyle bizim akıllı cihazımız hayatımızın bir parçası oluyor. Bir seyahat planlamak isterseniz, eğlenmek isterseniz bunları yapabilirsiniz. Bir yaşam alanı olarak tasarladığımız evimizden, ofisimizden sonra her türlü iş birlikleri yapıyoruz. Biz 300'e yakın start-up inceledik, 36 tanesiyle bir modelini yaptığımız hizmetin çalışmalarını yaptık, 19 tanesiyle el sıkıştık. Dış dünyayı biz size getireceğiz, siz gitmeyeceksiniz.

15 yıllık bir projeden bahsediyoruz. Şu an yıllık 100 bin adetlik kapasite planlıyoruz.

Fiyatlar belli değil, günümüz dünyasında hiçbir profesyonel şirket 5-6 ay sonrası için fiyat açıklamaz. 1. çeyreğin sonunda trafiğe çıkacağımız için ona göre planlıyoruz." (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler TOGG fiyat