Bucalılar 7'den 70'e geziyor

Buca Belediyesi’nin İzmir'in tarini ve turistik noktalarına ücretsiz düzenlediği gezilere 5 yılda 12 bin 486 Bucalı katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Buca Belediyesi’nin 5 yıldır sürdürdüğü turlar devam ediyor. Buca’da yaşayan binlerce kişinin katıldığı turlar 50 yaş üstü için kentin tarihi  turistik beldeleri  Şirince, Nazarköy, Birgi’ye; çocuklar ve ebeveynleri için de Gümüldür Tabiat Parkı’na gerçekleştirildi. Şirince, Birgi ve Nazarköy’e düzenlenen turlara 6 bin 947 Bucalı katılırken; Gümüldür Tabiat Parkı gezisine 5 bin 539 çocuk ve ebeveyni katıldı.

ANKA'nın haberine göre Bu yıl ekim ayı boyunca pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen geziler kentin turizm merkezlerine gerçekleştirildi. Buca Belediyesi önünden hareket eden araçlarla ücretsiz olarak düzenlenen turistik geziler kapsamında, pazartesi günleri ünlü turizm merkezlerinden Şirince’ye, çarşamba günleri Birleşmiş Milletler tarafından dünyanın en iyi 32 köyünden biri olarak tescillenen Ödemiş Birgi’ye ve cuma günleri nazar boncuğu yapımı ile dünyanın dikkatini çeken Kemalpaşa Nazarköy’e gidildi.  (HABER MERKEZİ)