BTP'nin İzmir adayı Yüksel Odabaşı

Bağımsız Türkiye Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yüksel Odabaşı olarak açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüsayin Baş, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını duyurdu. BTP, İzmir için sosyal medyanın ünlü ismi Yüksel Odabaşı'yı aday gösterdi. 

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Odabaşı'nın adaylığını "İzmir'e yakışan, İzmir'i bilen, İzmirliyi bilen, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı kıymetli abim Yüksel Odabaşı BTP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olmuştur. Başarılar diliyorum." notuyla duyurdu.

Odabaşı, aday gösterilmesine ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Laik ve çağdaşlığın temsilcisi güzide ilimiz 'İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı' için beni aday gösteren başta Sayın Genel Başkan ve Parti Teşkilatlarına güvenlerinden ötürü sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunarım..! Uygun gördüler, ben de onur duyarak mutlulukla kabul ettim! Seçime kadar ben İzmirli Kardeşlerime, umuyoruz ve diliyoruz ki, 1 Nisan sabahı da İzmirli Kardeşlerimiz bizlere emanet olacaktır ! Allah hiçbirimizi utandırmasın! Ne bu, ne de diğer dünyada" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)