Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz evlendi: Beckham, Peltz'in soyadını aldı

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz, Peltz’in babasının Palm Springs’te bulunan malikanesinde evlendi. Brooklyn Beckham evlendikten sonra eşinin soyadını kullanma kararı aldığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham ile model Nicola Anne Peltz evlendi.  Bir süredir evlilik hazırlığı yapan çiftin 3,5 milyon dolara mal olan düğünü Peltz'in milyarder babası Nelson Peltz'in Palm Springs'teki malikanesinde yapıldı.

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz, düğün fotoğraflarının yayın hakkı için British Vogue dergisiyle anlaştı. Bu yüzden törende konukların cep telefonlarını kullanması ve sosyal medyada paylaşım yapması yasaklandı.

BROOKLYN BECKHAM, NICOLA ANNE PELTZ'İN SOYADINI ALACAK

İngiliz medyasının iddiasına göre, Brooklyn Beckham, evlendikten sonra Nicola Anne Peltz'in soyadını da alacak. Yani törenden sonra artık Brooklyn Joseph Peltz Beckham olarak anılacak.

Beckham, Instagram hesabından düğününden ilk paylaşımı da, "Mr&Mrs Peltz Beckham" notuyla yaptı. 

Ancak Brooklyn Beckham, yeni soyadını kullanarak paylaşım yapsa da David Beckham ile Victoria Beckham paylaşımlarında oğullarını sadece Beckham soyadıyla andı. 

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İDDİASI

Brooklyn Beckham ile Nicola Anne Peltz'in düğün öncesi evlilik sözleşmesi imzaladığı ortaya çıkmıştı. Sözleşmeye göre, boşanmaları durumunda her iki isim de ailelerinden kaynaklanan servetten pay alamayacak.