Brian May: 'Bohemian Rhapsody' devam filmi gelebilir

Queen grubunun gitaristi Brian May, "Bohemian Rhapsody" filminin devamının çekilebileceğini söyledi: 'Yeni bir filmin olabileceğini düşünüyoruz ancak harika bir senaryosu olmalı.'

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İngiliz rock grubu Queen'in gitaristi Brian May, Freddie Mercury'nin hayatının anlatıldığı "Bohemian Rhapsody"nin devam filminin devamının gelebileceğini duyurdu. 

Screen Rant'ın haberine göre, geçen yıl verdiği röportajda yeni bir film fikirlerinin olmadığını söyleyen May, geçtiğimiz günlerde bir Instagram canlı yayınında yeni film fikri üzerinde düşündüklerini belirtti. May, “Evet, fikirlere bakıyorduk. Filmin yapımına kalbimizi ve ruhumuzu verdik. Kimse filmin bu kadar başarılı olacağını, 'Rüzgar Gibi Geçti' filminden daha büyük başarı yakalamasını beklemiyordu. Yeni bir filmin olabileceğini düşünüyoruz ancak harika bir senaryosu olmalı. Bunu halletmek biraz zaman alacak” ifadelerini kullandı.

Yönetmenliğini Bryan Singer'ın üstlendiği 2018 yapımı biyografik film "Bohemian Rhapsody", dünya çapında 904 milyon dolarlık hasılat elde etti. Film, başrol oyuncusu Rami Malek’e kazandırdığı En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ıyla birlikte toplam dört Oscar’a değer görüldü. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)