Boşanmak istediği erkeğin bıçaklı saldırısına uğrayan kadın taburcu edildi

Denizli'de boşanmak istediği Beytullah Ş.'nin bıçaklı saldırısına uğrayan ve çevredekiler tarafından kurtarılan Gülderen Ş. taburcu edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Denizli'de boşanmak istediği Beytullah Ş.'nin, bıçaklı saldırı sonucu sırtından yaralanan Gülderen Ş. taburcu oldu. Cadde üzerinde yaşanan saldırı sırasında Gülderen Ş.'yi kurtaran kalabalığın linç etmek istediği ve darp ettiği Beytullah Ş.'nin tedavisi sürüyor.

DHA'nın haberine göre, Hacıkaplanlar Mahallesi'ndeki Atatürk Caddesi'nde önceki gün, Gülderen Ş. ile boşanmak istediği Beytullah Ş. arasında tartışma çıktı. Beytullah Ş. yanındaki bıçağı eşinin boğazına dayayıp tehdit etti.

Çevredekiler olaya müdahale etmek isteyince, Beytullah Ş.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan Gülderen Ş. kurtulup kaçmaya başladı. Beytullah Ş. peşinden koştuğu eşini saçından yakalayıp kaldırıma kadar sürükledi. Ardından da elindeki bıçağı tekrar eşinin boğazına dayadı. Çevredekilerin tekrar müdahale etmek istemesi üzerine Beytullah Ş., genç kadını sırtından bıçakladı.

Bu sırada toplanan kalabalık bir esnafın dışarıda sergilediği kavanozları alarak Beytullah Ş.'ye fırlatıp durdurmaya çalıştı.

Beytullah Ş.'nin elinden çevredekiler tarafından güçlükle kurtarılan Gülderen Ş., yakındaki bir markete götürüldü. Bu sırada giderek artan öfkeli kalabalık, Beytullah Ş.'yi darp etti. Beytullah Ş.'yi linç edilmekten yine araya giren çevredeki kişiler kurtardı.

Olay yerine gelen polis ekipleri Beytullah Ş.'yi gözaltına alırken, kalabalığı da sakinleştirdi. Bu sırada markette bulunan Gülderen Ş.'ye çevredekiler tarafından pansuman yapıldı. Gülderen Ş., ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Gülderen Ş. tedavisinin ardından bugün taburcu edildi.

Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavisi süren Beytullah Ş.'nin tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. (HABER MERKEZİ)