Boşandığı kadını öldüren polis tutuklandı

Polis memuru Bilal Ağır, boşandığı Yasemin Ağır’ı katletti. Cinayet sırasında iki kişiyi de yaralayan Bilal Ağır, tutuklama kararı ardından cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVARBursa'da polis memuru Bilal Ağır, boşandığı Yasemin Ağır'ı öldürdü. Ateşli silahla Sakarya Ortaokulu'nun müdürü olan kadının ölümüne ve 2 kişinin yaralanmasına sebep olan Bilal Ağır bugün tutuklandı.

Nilüfer ilçesinde 12 Şubat tarihinde gerçekleşen olayda polis Bilal Ağır, Yasemin Ağır’ın aracının önünü keserek saldırı düzenledi. Bilal Ağır, araçta bulunan Yasemin Ağır ve Yahya A. (48) ile saldırı sırasında yoldan geçen Şeyma Ü.’yü (17) yaraladı.

Yasemin Ağır kaldırıldığı hastanede kurtarılmadı. Tedavi altına alınan 2 kişiden Yahya A'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Şeyma Ü'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinde gözaltına alınan ve emniyette işlemleri tamamlanan Bilal Ağır adliyeye sevk edildi. Ağır, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklama kararı verilmesinin ardından cezaevine gönderildi.

Bir çocuk annesi Yasemin Ağır için Mollaarap Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. (DHA/AA)