Boluspor kaleyi açtı, Bandırmaspor golü attı

Sakatlık nedeniyle hakem atışıyla başlayan maçta Bandırmasporlu oyuncular topun kendilerine verilmesini beklerken, Boluspor gol attı. Daha sonra Boluspor, Bandırmaspor'un gol atmasına izin verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trendyol 1. Lig'in 19. haftasında Boluspor, Teksüt Bandırmaspor'u konuk etti. Maçı Boluspor 2-1 kazandı.

Maçın son bölümünde Boluspor'da Avramoski'nin sakatlanması nedeniyle oyun durdu. 90+6. dakikada oyun hakem atışıyla yeniden başladı. 

Top Boluspor'a bırakılırken, Bandırmasporlu oyuncular topun kendilerine atılmasını bekledi. Bolusporlu oyuncu topu rakip yarı sahaya doğru attı.

Fakat Boluspor futbolcusu Bettaieb topa hareketlendi, ceza sahasına girip kaleciyi de geçerek golü attı ve Boluspor 2-0 öne geçti. 

Golün ardından Bandırmasporlu futbolcular Bettaieb'e tepki gösterdi ve iki takım arasında gerginlik yaşandı. Sahadaki gerilim teknik ekipler ve yedek oyuncuların da araya girmesiyle sona erdi. 

Gerginliğin ardından hakem Fatih Tokail, Boluspor'dan Oulare'ye; Bandırmaspor'dan da Mustafa Çeçenoğlu ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu'na sarı kart gösterdi. 

90+10. dakikada oyun yeniden başlarken, Bolusporlu oyuncular topu bırakarak rakibin gol atmasına izin verdi. Mustafa Çeçenoğlu orta sahadan topu sürdü ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. (SPOR SERVİSİ)