Bodrum’da mekan çalışanları turistlere saldırdı

Bodrum’da Momo Beach Club’a eğlenmeye giden Rus turistlere mekan çalışanları sopalarla saldırdı. Turistler, polise giderek mekan çalışanları hakkında şikayetçi oldu.

Momo Beach Club Bodrum
Google Haberlere Abone ol

Selçuk Arslan

BODRUM - Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil amaçlı bulunan Andreı Iakovlev ve arkadaşları, eğlenmek amacıyla gittikleri Momo Beach Club çalışanları tarafından darp edildi. Rus turistler, polise gidip çalışanlar hakkında şikayetçi oldu.

TURİSTLERİN VÜCUDUNDA KIRIKLAR MEYDANA GELDİ

Olay, 20 Ağustos tarihinde akşam 20.30 sularında meydana geldi. Andreı Iakovlev ve arkadaşları, Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan Momo Beach Club’e eğlenmeye gitti. Bir süre mekanda kalan Rus grup daha sonra mekandan ayrıldı.

İddiaya göre, mekan çıkışında Iakovlev ile mekan çalışanları arasında sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü daha sonra mekanın çalışanlarından oluşan 10 kişilik bir grup sopalarla Rus turist grubuna saldırdı. Saldırıdan sonra turistlerin vücudunda morluklar ve kırıklar oluştu. Turistler, karakola giderek mekan çalışanları hakkında suç duyurusunda bulundu.

'SALDIRI İDDİALARI GERÇEK DIŞI'

Momo Beach Club'ın işletmecisi Burak Beser ise iddiaları reddetti. Andreı Iakovlev'un, vale firmasının çalışanına  sözlü tacizde bulunduğunu hatta çalışana yumruk attığını ifade eden Beser, çıkan arbedenin kısa süre içinde yatıştırıldığını ve turist grubunun daha sonra araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştıklarını söyledi. Beser, mekanın içinde hiçbir taşkınlık yaşanmadığını, Rus turistlerin markanın çalışanlarıyla hiçbir tartışmaya girmediklerini vurguladı. Beser ayrıca haberde bahsedildiği gibi sopalı bir grubun da olmadığını sözlerine ekledi.

Turistlerin polise gidip şikayette bulundukları bilgisiyle de ilgili Beser, polisten kendilerine bir dönüş olmadığını, yaptıkları araştırma sonucu söz konusu şikayete rastlamadıklarını belirtti.