Bodrum'da kadın cinayeti: Baş şüpheli olarak eski eş aranıyor

Bodrum'da dün akşam saatlerinde 42 yaşındaki Irine Dvizova ile 14 yaşındaki kızı Diana'nın cesetleri ormanlık alanda bulundu. Emniyet, cinayetin baş şüphelisi olarak eski eşi arıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde İçmeler mevkii tersane bölgesindeki ormanlık alanda kayaların ve çalıların arasında çarşafa sarılmış  halde iki ceset bulundu. Cesetlerin haklarında 5 gün önce kayıp ihbarı yapılan 42 yaşındaki Rus Irine Dvizova ile 14 yaşındaki kızı Diana Dvizova'ya ait olduğu belirlendi.

EVDEN ÇIKAN ARACIN ROTASI TAKİP EDİLDİ

DHA'nın haberine göre, Konacık Mahallesi'nde oturan model Dvizova'nın son yıllarda Bodrum'da Ruslara yönelik emlak ve gayrimenkul danışmanlığı yaptığı, kendisine ait olan iki evi de bir süre önce satışa çıkardığı belirtildi.

Dvizova ve kızının yaklaşık 5 gün gönce ortadan kaybolmasının ardından Konacık Mahallesi'ndeki villaya giden yakınları koltukların üzerinde kan lekesi görmeleri ve bazı eşyaların kırık olması nedeni ile polise müracaat etti. Bu bulgular cinayetlerin villada işlendiği iddiasını güçlendirdi.

Olayla ilgili araştırma başlatıldı. Evden çıkan bir otomobil tespit edildi. Otomobilin Anne-kızın cesetlerinin bulunduğu İçmeler mevkiine gittiği tespit edildi. Şimdiye kadar elde edilen bulgular, çifte cinayette şüpheleri Litvanyalı eski eş üzerinde topladı. Polis, cinayetlerin bir numaralı şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)