BMI Business School, yeni öğrencilerini bekliyor

BMI Business School, değişmekte olan iş dünyasında çalışmak isteyenlere yönelik eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BMI Business School, iş dünyasının liderlerinin kişisel gelişimi desteklemeye daha çok önem verdiği, iş ortamının çevik bir kültüre sahip olmasının önemsendiği, dirençli bir işgücü yaratmak için çalışanlarına beceri kazandırmayı önceliklendirildiği, kuruluşların yüzde 90’ının çalışanlarını elde tutmak konusunda endişe duyduğu bir ortamda, verdiği eğitimlerle hem kişilerin hem de kurumların gelişimine katkıda bulunurken, Türkiye’nin Avrupa ve ABD’deki iş dünyasıyla iletişim ve bilgi ağını güçlendiriyor.

'UYARLANABİLİR OLMAK, FARKLI FİKİRLER ORTAYA KOYABİLMEK GEREKİYOR'

Globalde kişilerin ve şirketlerin sıkça başvurduğu bu eğitim modeliyle ülkemizdeki iş dünyasına fark yaratan bireyler kazandırdıklarını söyleyen BMI Business School Akademik Direktörü Dr. Emirhan Altunkaya, “Hem birey hem de şirketlerin ayakta kalabilmesi artık sürekli gelişimle mümkün oluyor. Uyarlanabilir olmak, yeni beceriler edinerek farklı fikirler ortaya koyabilmek gerekiyor. Biz de akademik bilgiyi pratik tecrübe ve çıkarımlarla buluşturarak katılımcıların iş yapış şekillerini ve bakış açılarını gözden geçirmelerini sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

'ŞİRKETLER, BİREYSEL GELİŞİMİ DESTEKLEYEN ÖĞRENME MODELLERİNE BAKIYOR'

Küresel çapta yetenek krizinin gün geçtikçe büyüdüğünü ve kuruluşların %90’ının çalışanlarını elde tutmak konusunda endişe duyduğunu söyleyen Altunkaya, “Bugün şirketlerin %83’ü insan merkezli bir kültür oluşturmayı hedefliyor ve bunun için bireysel gelişimi destekleyen öğrenme modellerine bakıyor. Çünkü örgütsel başarının merkezinde bireysel başarı yatıyor ve liderlerin %82’si insan odaklı stratejilerin, başarının temeli olduğunu düşünüyor. BMI Business School olarak biz de 20 yılı aşkın deneyimimizle sertifikalı eğitim programları sunuyoruz. Hem genel katılıma açık hem de kurumsal eğitim programları ile iş dünyasındaki profesyonellerin gelişimine katkıda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

'AKADEMİ VE İŞ DÜNYASI ARASINDA KİLİT BİR NOKTADAYIZ'

Akademi ve iş dünyası arasında kilit bir noktada konumlanarak, kurum ve bireylerin ihtiyaçlarına hitap eden, pratik bilgiye dayanan gelişim programları oluşturduklarını dile getiren Altunkaya, “Finans, satış ve pazarlama, insan kaynakları, operasyon, BT gibi farklı iş fonksiyonlarına yönelik sunduğumuz özelleştirilmiş sertifikalı eğitimlerin yanı sıra yönetim becerileri, liderlik, strateji, iletişim gibi alanlarda da yöneticilerin yetkinliklerini geliştirmelerini sağlayan özel programlar da yapıyoruz. Eğitim portföyümüzde, Paris Sorbonne Üniversitesi işbirliğinde Executive MBA programı da bulunuyor” dedi.

'TÜRKİYE'DE ÖNCÜ OLMAYI HEDEFLİYORUZ'

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üniversiteleri ve iş okulları işbirliklerinin yanı sıra, lider, yönetici ve eğitmenlerle çalışarak iş dünyasının gereksinimlerini tamamlayan gelişim programları hazırladıklarını söyleyen Altunkaya, sözlerini şöyle sonlandırdı:

“Türkiye’deki iş dünyasına yönelik eğitimin kalitesini artırmak ve güçlü bir iş okulu markası yaratarak ülkemize değer katmak için çalışıyoruz. Kurumların öğrenme kültürü oluşturmasına, bireylerin ise kariyerlerini sağlam temeller üzerine kurmasına aracılık ediyoruz. İş dünyasına yönelik nitelikli, uygulamaya yönelik ve günceli takip edebilen eğitim programlarıyla hizmet vererek, kurumların ve bireylerin gelişimini destekliyoruz. Avrupa’da ve globalde önemli bir yeri olan ‘business school’ konseptinin, Türkiye’deki öncü kurumu olmayı hedefliyoruz."