BluTV'yi alan Warner Bros-Discovery, S Sport Plus ile anlaştı

Warner Bros-Discovery ile S Sport Plus arasında bir anlaşma yapıldı. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rekabet Kurumu'nun onayı ile BluTV'nin tek sahibi haline gelen Warner Bros-Discovery, S Sport Plus ile bir anlaşmaya vardığını açıkladı. Formula 1 başta olmak üzere pek çok spor programını yayınlayan S Sport Plus, yapılan anlaşma kapsamında Warner Bros-Discovery içeriklerine de ev sahipliği yapacak.

WebTekno'nun aktardığı habere göre, Warner Bros-Discovery ile yapılan anlaşma, S Sport Plus'a Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları sayesinde Amerika Açık, Roland Garros ve Avustralya Açık gibi Grand Slam tenis turnuvalarını, Tour de France gibi önemli bisiklet yarışlarını ve Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nı kazandırmış olacak.

TLC VE DMAX DE S SPORT'A EKLENDİ

Warner Bros-Discovery bünyesinde olan TLC ve DMAX'e ek olarak, CNN International ve Cartoon Network isimli kanallar da S Sport Plus bünyesine eklendi. 

Warner Bros. Discovery Türkiye Kıdemli İş Geliştirme Müdürü Birgül Öztürk tarafından yapılan açıklamada, anlaşmanın kendilerini mutlu ettiği ifade edildi. S Sport Plus Genel Müdürü Zeynep Acar Haksal da içerik çeşitliliğini artırmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi.