'Blue Beetle' filminden ilk fragman yayınlandı

DC Sinematik Evreni'nin ilk Latin süper kahramanını odağına alan "Blue Beetle" filminden ilk fragman yayınlandı. Film, 18 Ağustos 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DC Evreni'nin ilk Latin süper kahraman filmi "Blue Beetle"dan fragman yayınlandı. Yönetmenliğini "Charm City Kings" ve "The Farm" filmleriyle tanınan Angel Manuel Soto'nun yaptığı film, üniversiteden yeni mezun genç Jaime Reyes’in uzaylı bir gübre böceği bulmasıyla sonsuza dek değişen hayatını konu alıyor.

Senaryosunu Gareth Dunnet-Alcocer’in kaleme aldığı "Blue Beetle"ın başrolünde 'Cobra Kai' dizisi ile tanınan Xolo Maridueña yer alıyor. Maridueña’ya Adriana Barraza, Damían Alcázar, Elpidia Carrillo, Bruna Marquezine , Raoul Max Trujillo, George Lopez ve Oscar ödüllü Susan Sarandon eşlik ediyor. Filmde ayrıca ‘American Horror Stories’ dizisinde ve "Hocus Pocus 2" filminde rol alan oyuncu Belissa Escobedo ve Amerika’da 'What We Do in the Shadows' dizisi ile tanınan oyuncu Harvey Guillén rol alıyor.

Öngörülemeyen ve olağanüstü güçlere sahip inanılmaz bir zırha bürünen Jamie’nin fantastik hikâyesini anlatan "Blue Beetle", 18 Ağustos’ta Türkiye'de vizyona girecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

Etiketler blue beetle fragman