B.J. Novak: 'The Office' geri dönmeyecek, o gemi çoktan kalktı

Dizinin yazar, yönetmen ve oyuncularından B.J. Novak, "The Office"in geri dönmeyeceğini, böyle bir ihtimalin bulunmadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "The Office" dizisinin yazar ve yönetmenleri arasında bulunan, dizide de Ryan Howard karakterini canlandıran B.J. Novak, "The Office"in geri dönmeyeceğini açıkladı. Oyuncu kadrosunun tekrar bir araya gelmesinin imkânsız olduğunu belirten Novak, "Kesinlikle herkesi bir araya getiremezsiniz. O gemi çoktan kalktı" dedi.

Deadline’da Anthony D'Alessandro'ya konuşan Novak, "Sözleşmeleri tam olarak bilmiyorum ama bu tamamen Greg Daniels’ın meselesi. Herkes, The Office’in Amerikan haklarının maddi ve manevi olarak Greg Daniels'da olduğunu biliyor" ifadeleri kullandı.

'THE OFFICE, PARA KAZANMANIN TAM TERSİ OLARAK YARATILDI'

Yeniden başlatma için finansal kaygılara endişe duyduğunu söyleyen Novak şöyle konuştu:

"Bence buna finansal bir karar olarak değil, sanatsal bir karar olarak yaklaşmak gerekiyor. The Office’i yeniden başlatmak ya da spin-off’unu yapmak için bazı finansal baskıların olduğundan endişeleniyorum. The Office, başlangıçta para kazanmanın tam tersi olarak yaratıldı. O yazarlar odasında hepimize, parlak yıldızların, müziğin, renklerin pratikte olmadığı; kesinlikle stüdyo izleyicisinin yer almadığı bir ofiste geçen kasvetli, sahte bir belgesel yapmak en kazançsız ve aptalca karar gibi görünüyordu. Herkesin bizden nefret ettiği bir İngiliz dizisinin yeniden yapımıydı bu." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)