Bilirkişi raporu baba Serkan E.'nin kızlarına cinsel saldırıda bulunduğunu doğruladı

İzmir'de kızları Ecem B. ile Sıla B.'ye sistematik olarak cinsel saldırıda bulunan baba Serkan E.'ye yönelik açılan davada ses kayıtlarının bilirkişi incelemesi tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol

İZMİR - İzmir'in Konak ilçesindeki Hilal Mahallesi'nde kızları Ecem B. ile Sıla B.'ye sistematik olarak cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan baba Serkan E. Eylül ayında tutuklanmıştı. Yaşanan olay üzerine tartıştığı Serkan E.'yi silahla yaralayan anne Asya D.'de tutuklanırken, Serkan E.'ye “cinsel amaçla çocuğu hürriyetinden yoksun bırakma” ve “öz çocuğuna cinsel istismarda bulunma” suçlarından açılan davada, ses kayıtlarına ilişkin istenen bilirkişi raporu tamamlandı.

Serkan E. ile Sıla E.'nin konuşmalarının dökümlerinin yapıldığı raporun sonuç kısmında "Diyaloglarda, erkek şahsın kıza yönelik cinsel anlamda söylemlerde bulunduğu, ayrıca hakaret içerikli söylemlerde de bulunduğu tespit edilmiştir" denildi. Avukatlar bilirkişi raporu ile birlikte Serkan E.'nin kızına karşı gerçekleştirdiği cinsel istismarın kanıtlandığını ifade etti.

NE OLMUŞTU?

İzmir'in Konak ilçesi Hilal Mahallesi'nde Eylül ayında yaşanan olayda Serkan E. tarafından cinsel saldırıya maruz bırakılan Sıla E. durumu annesi Asya D.'ye anlattı. Diğer kızı Ecem B.'nin de önceki yıllarda benzer anlatımları olması üzerine anne Asya D., küçük kızı Sıla E.'nin üzerine ses kayıt cihazı yerleştirdi. Cinsel saldırı ses kaydına da yansırken anne Asya D. silahla Serkan E.'yi yaraladı.

Gözaltına alınan Asya D. ise işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Serkan E. hakkında, 'cinsel amaçla çocuğu hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'öz çocuğuna cinsel istismarda bulunma' suçlarından, suç duyurusunda bulunuldu. Soruşturma kapsamında Serkan E. de tutuklandı.