Bilim kurgu serisi Alien, dizi oluyor

Fx, bilim kurgu serisi Alien'ın evreninde geçen bir televizyon dizisi hazırlıyor. Proje, Alien evreninde Dünya üzerinde geçen ilk hikayeye sahip olma özelliğini barındırıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Disney’in 10 Aralık’ta gerçekleşen Investor Day (Yatırımcı Günü) etkinliğinde açıklama yapan FX’in başkanı John Landgraf, bilim kurgu serisi Alien'ın evreninde geçen bir televizyon dizisinin hazırlanma aşamasında olduğunu duyurdu. Landgraf, projenin başına Fargo ve Legion’ın yaratıcısı Noah Hawley’nin geçeceğini belirtti. 

Independent'ın Deadline'dan aktardığına göre, Landgraf, 1979’daki Yaratık (Alien) ve 2017’deki Yaratık: Covenant’ın (Alien: Covenant) yönetmeni Ridley Scott’ın projeye yürütücü yapımcı olarak katılması yolunda görüşmelerin de devam ettiğini bildirdi.

Proje, Alien evreninde Dünya üzerinde geçen ilk hikayeye sahip olma özelliğini barındırıyor. Landgraf, projenin ilk filmin hiç bitmeyen dehşetini ve James Cameron’ın 1986’da yönettiği ikinci filmdeki aralıksız aksiyonu harmanlayacağını belirtti ve "İnsanları koltuklarına geri döndürecek derecede korkunç ve heyecanlı bir yolculuk olacak" ifadelerini kullandı.