Biden konuşmasını yarıda kesti: Acil durum odasına gitmem gerekiyor

ABD Başkanı Biden, ekonomiyle ilgili düzenlediği basın toplantısında "Kusura bakmayın acil durum odasına gitmem gerekiyor" diyerek konuşmasını yarıda kesti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Joe Biden, ekonomi projelerini anlattığı basın toplantısını yarıda keserek acil durum odasına gitti.

ABD Başkanı Joe Biden, Bidenomics isimli bir programda konuşma yaparken “Özür dilerim ama durum odasına gitmem gerekiyor. Bir konu geldi, onu halletmem gerekiyor” dedi.

Biden'ın birdenbire toplanmayı terk etmesi soru işaretlerine neden olurken, bunun nedeninin ABD’nin Ortadoğu’daki askeri tesislerine art arda drone saldırıları düzenlenmesi olduğu öne sürüldü. 

BEYAZ SARAY: İSRAİL-HAMAS ÇATIŞMASI

Ancak kısa süre sonra Beyaz Saray, Biden'ın "İsrail-Hamas çatışması hakkında bilgilendirme" için toplantıyı yarıda bıraktığını duyurdu. 

Beyaz Saray'ın X (Twitter) hesabından güvenlik toplantısına dair paylaşılan fotoğrafta şu not yer aldı: “Başkan Biden ve Başkan Yardımcısı Harris, bugün ulusal güvenlik ekibinden İsrail ve Gazze’deki son gelişmelere ilişkin bilgi aldı.” (HABER MERKEZİ)