'Bıçaklar Çekildi' devam filminden ilk tanıtım

"Bıçaklar Çekildi 2" filminden ilk tanıtım yayınlandı. Filmin resmi adının "Glass Onion: A Knives Out Mystery" olacağı da duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas gibi isimlerin başrolünde yer aldığı "Bıçaklar Çekildi" serisinin devam filmi geliyor. Rian Johnson'ın yazıp yönettiği "Bıçaklar Çekildi 2"den ilk tanıtım yayınlandı. 

Devam filminin resmi adı "Glass Onion: A Knives Out Mystery" olacak. Dedektif Benoit Blanc karakteriyle geri dönen Daniel Craig'e bu kez Ethan Hawke, Edward Norton, Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Dave Bautista ve Kate Hudson eşlik edecek. 

'AGATHA CHRISTIE KİTAPLARINDA TÜR, SÜREKLİ GENİŞLİYORDU'

Devam filmiyle ilgili konuşan yönetmen Rian Johnson, polisiye yazarı Agatha Christie'nin eserlerinde yaptığı gibi, bu filmle polisiye türünü değiştirmeyi hedeflediğini belirtti. Johnson, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Agatha Christie kitaplarının aynı formülü tekrar tekrar kullandığına dair bir yanlış algı var ama hayranlar bunun tam tersinin doğru olduğunu biliyor. Değişen sadece mekanlar ve cinayet yöntemleri değildi, tür de sürekli olarak kavramsal açıdan genişliyordu. Christie, polisiye çatısı altında casus gerilim filmleri, ilkel korkunç korku filmleri, seri katil avları, gotik aşk romanları, psikolojik karakter çalışmaları, glam seyahat günlükleri yazdı. 'Bıçaklar Çekildi'yi yaptığımda, Daniel'in Benoit Blanc karakteriyle beni heyecanlandıran şey buydu: Christie'yi taklit etmek ve her filmin kendi tonu, hırsı, varlık nedeni ile yepyeni bir kitap gibi olmasını sağlamak…"