Bıçakla sahaya giren futbolcunun sözleşmesi feshedildi

Bıçakla sahaya girip rakip oyunculara saldırmaya çalışan futbolcu Kadir Karaköse'nin Ulukavakspor'la ilişiği kesildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çorum'da 1. Amatör Küme'de oynanan İskilipspor-Ulukavakspor karşılaşmasında oyundan alındıktan sonra, soyunma odasına gidip bıçakla sahaya giren Kadir Karaköse'nin sözleşmesi feshedildi.

Ulukavakspor'un Facebook hesabından yapılan açıklamada, "İskilipspor-Ulukavakspor müsabakasının ikinci yarısında meydana gelen olaylardan sonra söz konusu futbolcunun kulübümüzle alakası kalmamıştır. Yapılmış olan ferdi davranışı şiddetle kınıyoruz. 08.01.2023 tarihinde oynanan İskilipspor-Ulukavakspor müsabakasında futbolcunun ferdi olarak yaptığı davranış şeklini kulüp olarak tasvip etmiyoruz" denildi.

Ulukavakspor'un her zaman Fair-Play'ı savunduğu belirtilen açıklamada, "Muhtemel bir olayın önlenmesi için kulüp yöneticimiz ve kulüp oyuncularımız olarak emniyet kuvvetlerine yardımcı olduk. Biz Ulukavakspor kulübü olarak her zaman FairPlay’in yanındayız sporun dostluk kardeşlik vurgusunu her zaman savunduk, savunacağız kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı.

8 Ocak'ta, İskilipspor'un Ulukavakspor'u konuk ettiği maçta, rakibiyle yaşadığı gerginliğin ardından sarı kart gören Ulukavaksporlu Kadir Karaköse oyundan alındı. Maçın 57. dakikasında elinde bıçakla sahaya girip, rakip futbolculara saldırmaya çalışan Karaköse'ye polisler müdahale etmiş ve gözaltına almıştı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Çorum Ulukavakspor