Beyonce'nin annesinden cilt beyazlatma iddialarına tepki: Kıskançlık, ırkçılık, çifte standart...

Cilt rengini beyazlattığı iddiasıyla gündeme gelen şarkıcı Beyonce'nin annesi Tina Knowles yapılan yorumlara tepki gösterdi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yedi yıl aradan sonra çıktığı "Rönesans" (Renaissance) adlı dünya turnesiyle gündeme gelen şarkıcı Beyonce, turnesini beyaz perdeye taşıdı. "Beyonce: Renaissance World Tour" adlı filmin galası ise geçtiğimiz günlerde yapıldı. Beyonce'nin turne filminin prömiyerindeki görüntüsü gündem oldu. 

Saçlarını platin sarısına boyatan ve gecede gümüş parlak bir elbise giyen şarkıcının paylaştığı fotoğraflara sosyal medyada "Beyonce çok beyaz görünüyor" veya "Cildini mi beyazlatmış?" gibi yorumlar yapıldı. İddiaların ardından şarkıcının annesi Tina Knowles, kızının fotoğraflarını paylaşarak "İnsanların kızıma saldırmasından bıktım. Yaptığı her şey için çok çalışıyor" dedi.

Knowles açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Kıskançlık, ırkçılık ve cinsel ayrımcılık, çifte standart... Bir kız kardeşinizi takdir etmek yerine bunları yapıyorsunuz! Eğer sevmiyorsunuz görmezden de gelebilirsiniz. Renaissance adında bir film yapıyor. Tüm tema gümüş üzerine. Siz de gelip cildini beyazlatıp beyaz bir kadın olmaya çalıştığını söylüyorsunuz. Siz eziklerden yıldım."