Beşiktaşlı yönetici: Locamız milletvekili tarafından basıldı

Süper Lig'de dün akşam oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçının ardından kavga çıktı. Beşiktaşlı yönetici Adnan Dalgakıran "Bir milletvekili bize saldırdı" dedi, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy arbede yaşandığını ve kimseye müdahale etmediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Kulübü'nün 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, dün akşam oynanan Kayserispor maçından sonra bir milletvekilinin localarını bastığını ifade etti. Maç sonrası çıkan gerginliğe dair konuşan Dalgakıran "Çok vahim bir olay yaşadık. Milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından locamız basıldı, iki yöneticimiz yumruklandı. Burası Patagonya değil. Kamera kayıtlarını istedik, davacı olacağız. Bu camia bunun hesabını sorar" dedi.

Dalgakıran'ın açıklamaları sonrasında MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy konuştu. Ersoy, Dalgakıran'ı yalancılıkla suçladı şöyle cevap verdi: "Beşiktaş yöneticisi Adnan Dalgakıran yalan söylüyor. Onlar bizim bulunduğumuz gruba doğru küfür ettiler. Biz de etmeyin dedik. Orada bir kargaşa çıktı. Benim hiç kimseye şahsi olarak müdahalem olmadı ama terbiyesizlik yapan kendileri. Bizim Beşiktaş Kulübüyle bir sıkıntımız olmaz, olamaz. Ama ortada yalan söyleyen bir yönetici var. Hakem hataları çok bariz. MHK'nin buna dikkat etmesi gerekiyor. Biz Kayserispor'un her zaman yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz."

'KAYSERİ'Yİ TEMSİL ETMİYORLAR'

Olayların ardından Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yayınlanan basın açıklamasıyla saldırı kınandı. Açıklama şöyle:

"Futbol Takımımızın Süper Lig’in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Bş. Bld. Kadir Has Stadyumu’nda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin ne Kayseri şehrimizi ne de Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını tememni ediyoruz.

Yönetim Kurulu Üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor Camiasının Başkanı Sayın Berna Gözbaşı, Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi’yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir.

Kulübümüz, Yönetim Kurulu Üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır."

(AA)