Beşiktaş'ın yeni sportif direktörü Kazancı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ceyhun Kazancı'nın Sportif Direktör olarak görev alacağını açıkladı. Çebi ayrıca başkanlığa yeniden aday olacağını söyledi.

Ceyhun Kazancı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün gündemine dair açıklamalar yaptı. Vodafone Park'taki basın toplantısında teknik direktör Önder Karaveli ile birlikte konuşan Çebi mayıs ayında yapılacak kongrede tekrar aday olacağını duyurdu.

Çebi, İcra Kurulu Üyesi ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Kazancı'nın da sportif direktörlük görevine getirildiğini duyurdu: "Ceyhun Kazancı sportif direktörümüz oldu. Kendisine çok güveniyorum. Kendisi Galatasaray Lisesi mezunu. Elbette bir liseden mezun olacaktı. Galatasaray Lisesi'nde okuyup Beşiktaşlı kalabilmek zordur. Başardığın için teşekkür ediyorum. Bu eleştiriler gereksiz."

KARAVELİ İLE DEVAM

Ahmet Nur Çebi ayrıca yola Önder Karaveli ile devam edileceğini tekrar vurguladı. Beşiktaş Başkanı, Karaveli ile beraber düzenlediği basın toplantısında "Önder Karaveli, şu anda teknik direktörümüzdür. Bundan sonra da bu büyük projenin her daim bir parçası olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı. 

Ceyhun Kazancı kimdir?

Çaykur Rizespor'da Genel Sekreter görevinde bulunan Kazancı, istifa ederek Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü görevine getirildi. Beşiktaş'ın yeni futbol direktörü Ceyhun Kazancı, 2016 yılından beri Passolig Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Galatasaray Lisesi mezunu olan Kazancı, lisans eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Kazancı, 2011 yılında Procas Sportif Danışmanlık Menajerlik isimli şirkette çalışırken, 2012 yılında IMG Doğuş'ta stat ve arena projesinde direktörlük yaptı. Kazancı ayrıca Asset Sportif'te 1 yıl genel menajer asistanlığı görevini de yürüttü. (HABER MERKEZİ)