Beşiktaş-Ankaragücü maçına deplasman taraftarı alınmayacak

İstanbul İl Güvenlik Kurulu, Spor Toto Süper Lig’in 24'üncü haftasında, 5 Mart Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Ankaragücü maçına deplasman takımı taraftarlarının alınmamasına karar verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Beşiktaş'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, 5 Mart Pazar günü 19.00’da Vodafone Park’ta düzenlenecek Beşiktaş-Ankaragücü maçına, Ankaragücü taraftarı alınmayacak.

İstanbul İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar hakkında siyah beyazlı kulüp tarafından yapılan "MKE Ankaragücü karşılaşması İl Güvenlik Kurulu kararı" başlıklı açıklamada, "Ankaragücü karşılaşmasında Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olup Misafir tribünü koltukları Beşiktaş taraftarı için satışa sunulacaktır" ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE DE SEYİRCİSİZ OYNAYACAK

Fenerbahçe'nin cumartesi günü Konyaspor'la Kadıköy'de oynadığı maçta Maraş merkezleri depremler nedeniyle "Hükümet istifa" sloganları atılmıştı. Bir gün sonra Beşiktaş tribünlerinde de aynı sloganlar atılmıştı. Tribünlere tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini açıklamış, slogan atan taraftarların da tespit edilmesini ve maçların seyircisiz oynanmasını istemişti. Bahçeli'nin açıklamalarının ardından Kayserispor, "Devletimizin yanındayız" başlıklı bir açıklama yayınlamıştı.

Daha sonra Kayseri İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla, 4 Mart'ta Kayseri'de oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarının alınmayacağı açıklanmıştı. (SPOR SERVİSİ)