VİDEO

Berkay Gezgin: Kimse millet iradesinden üstün değildir

Ekrem İmamoğlu'nun belediye seçimlerindeki "Her şey çok güzel olacak" sloganıyla özdeşleşen Berkay Gezgin Saraçhane'de: "Kimse millet iradesinden üstün değildir."

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis ve siyasi yasak cezasının ardından belediye binasının bulunduğu Saraçhane'de miting düzenleniyor.

İmamoğlu’nun 2019'daki yerel seçimlerde kullandığı "Her şey çok güzel olacak” sloganıyla özdeşleşen Berkay Gezgin de Saraçhane’ye geldi. Gazete Duvar'a konuşan Gezgin, “Mahkeme kararını öğrendiğim zaman çok üzüldüm. Bu karar dünya hukuk endeksinde neden 117’inci sırada olduğunu gösterir nitelikte bir karar olduğunu düşünüyorum. Skandal bir karar. Bu tarz kararlar hiçbir zaman bizi yıldırmadı. Hiçbir zaman da yıldırmayacak. Her şey çok güzel olacak inancımız tam. 2019’da da buna benzer senaryolarla karşılaştık. Halk iradesini koyarak seçimi kazandı. Kimse benim irademden üstün değildir. Yukardan emirlerle, talimatlarla aynısını yapmaya çalışıyorlar” dedi. (HABER MERKEZİ)