Benedict Cumberbatch, aksiyon filmi 'Hood'un başrolünde

Benedict Cumberbatch, Paul Greengrass'ın yöneteceği aksiyon filmi "Hood"da rol alacak. Film, "Gladyatör" ya da "Cesur Yürek" tarzı bir aksiyon ve dram filmi olarak tarif ediliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Sherlock" ve "Doctor Strange" gibi yapımlarla tanınan oyuncu Benedict Cumberbatch, "The Bourne Supremacy", "The Bourne Ultimatum", "Captain Phillips" gibi filmlere imza atan yönetmen Paul Greengrass'ın yeni projesinde başrolde yer alacak. Senaryosu da Paul Greengrass tarafından yazılan "Hood" adındaki dönem filmi, İngiltere'deki bir köylü ayaklanmasını anlatacak

Beyazperde'nin Deadline'dan aktardığı habere göre, Cumberbatch filmde, köylülerin lideri olan bir çiftçiyi canlandıracak. Cannes film pazarında satışa sunulacak olan film, "Gladyatör" ya da "Cesur Yürek" tarzı bir aksiyon ve dram filmi olarak tarif ediliyor.

OYUNCULUĞA ARA VERECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

"Doctor Strange 2" filminin galasında IGN’e konuşan Benedict Cumberbatch, oyunculuk, ebeveynlik ve daha fazlası arasında ne denli meşgul olduğunu, yeni filmi "Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında"nın çoklu evrenlerine gönderme yaparak “gerçek hayatta da çoklu evrenler oluyor” ifadesiyle açıklamıştı.

Cumberbatch, kendisine hangi varyantı seçmek istediği sorulduğunda, “Sanırım daha az meşgul birisi olduğum ihtimali, belki… Çok yakında o varyantta olabilirim. Ki bu güzel bir şey: Biraz ara vermek" dedi.