Benedict Cumberbatch, oyunculuğa ara vereceğini açıkladı

Oyuncu Benedict Cumberbatch, “Doctor Strange 2” sonrası oyunculuğa ara vereceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Sherlock", "The Power of the Dog" gibi yapımlarla tanınan ve son olarak Marvel filmi "Doctor Strange"de rol olan oyuncu Benedict Cumberbatch, oyunculuğa bir süre ara vereceğini açıkladı. "Doctor Strange 2" filminin galasında IGN’e konuşan oyuncu, oyunculuk, ebeveynlik ve daha fazlası arasında ne denli meşgul olduğunu, yeni filmi "Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında"nın çoklu evrenlerine gönderme yaparak “gerçek hayatta da çoklu evrenler oluyor” ifadesiyle açıkladı.

Kayıp Rıhtım'ın aktardığı habere göre, Cumberbatch, kendisine hangi varyantı seçmek istediği sorulduğunda, “Sanırım daha az meşgul birisi olduğum ihtimali, belki… Çok yakında o varyantta olabilirim. Ki bu güzel bir şey: Biraz ara vermek" dedi.Oyuncunun vereceği aranın ne adar süreceği şu an için bilinmiyor.

Benedict Cumberbatch, Marvel Sinematik Evreni'nde Doctor Strange karakterine hayat veriyor. "Thor: Ragranok", "Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame", "Spider-Man: No Way Home" gibi Marvel yapımlarında yer alan oyuncu ayrıca 2016’da kendi solo filmine de kavuştu. Oyuncu, bu sene ise serinin ikinci filmi "Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında" ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Cumberbatch, Marvel dışında ise geçen yıl "The Power of the Dog" filmiyle Oscar’a aday gösterildikten sonra Hollywood Şöhret Kaldırımı’na adını yazdırdı.